advertisment

Thursday, 18 August 2011

segan la nak pakai kaftan awwww

alalalaaaaaa..dah 18 hari puasa.
baju raya pon takde lagi.
next week dah nak balik kampung. tibe-tibe ternampak iklan ni.
 

RM50 for RM100 Kaftans Cash Voucher + 10% Discount on 2nd Kaftans Purchase from Addara. Limited Vouchers Available! [50% OFF]

aduh duhh..RM50 je kaftan. ke bayar 50 dapat voucher kaftan 100. pastu harga kaftan tatau lagi beberapa ratus.

jap aku cekidaut balik

aku pon tak paham ngeh3 korang rajin g la tanye.

aku nak cuci mata kaftan dia cantik-cantik woi. nasib la aku ni segan nak melawo-lawo kat kmpung, kalau tak den rembat dah ni. klo harga 50 lah. kalau kena topup lagi ratus-ratus kirim salam je.

cantik nih kalau aku pakai g dinner ke,itam haruslah nak bg efek kurus
 
pink yaaaww.walaupon aku suke pink.tapi tak berani nak shocking pink gini.aku dah la itam. shocking abes orang kampung aku nanti. ni sesuai untuk orang putih terlepak bak kata adik aku time kecik-kecik

 yang ni cantik shocking blue or elektronic blue ke eh? ke aku memandai-mandai?

purpleeee..one of my favourite color. sebab kaler ni masuk dengan kulit aku. konon-konon bagi efek kulit cerah 2 tona.muahaha

 ok jugak. ni pon bole jadikan kulit aku 1 tona lebih cerah.

walawes..pakai ni pegi beraya kat kampung harus kena kejar dengan lembu. teringat dulu aku kecik-kecik,aku pkai baju raya kaler merah, lepas tu aku menangis taknak kuar rumah, sebab lembu kat padang tu dok aimmm je sambil kuis-kuis kaki.

 
ni iklan tak berbayar tau.sebab aku tengah busan ngulor time keje. klo korang nak bayar boleh je, tolong la klik-klik kat iklan nuffnang aku tu untuk pegi ke deal tu. cepat grab. aku tengok dah 31 orang beli. beraya sakan la korang dengan kaftan.
 
tapi kalau betul dapat harga rm50 je tak payah tambah-tambah, cepat-cepat kabo ke aku. aku nak beli satu buat beli pakai g open house kawan-kawan kat keyeelll..
amboih ko, kat kampung tau pulak cari baju kurung besar godang.
 
biasa lahh bro.

10 comments:

~ NANA ~ said...

cantiknyeee...i ingt raya thn ni nk cari kaftan la selai...hehe

cik asam jeruk said...

nana: cantik kan.g la beli selai hehe. cikasam nak kena cari baju kurung dulu. klau betul murah bgtau tau.bgtau kt blog pon takpe sebab cikasam slalu terjah..kui3

Farahin Ahmad said...

hahahha...kuis-kuis kaki tu sebab gatal la...ni kalau bawak tido gleme gak kan..kihkihkih

Pure Mahabbah Fillah said...

asslam..

waw lawanya semua..

boleyh wat lham nk pkai bju rya pa thun nie,.,huuh

Princess Feyqa said...

wuuuuuu lawanyeee kaftan i loike sgt2!

cik asam jeruk said...

farahin:hahaha hamboih dik non..kalah la mak jemah af punye glemerr gini

Pure Mahabbah Fillah : Wasalam, lawa kan..geram tengok. tapi harga tak tau la lawa jugak ke ape.sila2 cantik ni klo buat raya.eheh

feyqa: beli la..nnt kabo kt cikasam kalo murah k? :P

Acik said...

acik nak yg merah menyala tu. wow! haruslah acik jadi center of attraction :)

cik asam jeruk said...

ok ape acik jadi center of attraction..acik kan glamer gitu..hihi :P

Mimie. said...

kaftan cantekk.teringin nk pakai.tpi kite gemok & pndek.mcm tak sesuai jee.hehehe :P

cik asam jeruk said...

mimie: cantek kan. belom cuba belom tau.hehe