advertisment

Friday, 12 August 2011

jangan layan aku macam orang baru dapat lesen kereta boleh tak?

yang pada hakikat ko bawak lagi teruk.

baru nak laju cket, "eh baik-baik, aku yang rasa nk tekan brek"

baru nak u-turn, "eh, eh cni bole ke uturn, muat ke nih.."

baru nak belok " eh eh bagi signal "  walhal aku dah bagi signal awal-awal ni

baru nak parking

"eh eh takotnye, tak nak tengok. macam nak kena dinding "

walhal soh aku parking situ, dah nama parking sisi, memang aku kena rapat-rapat ke dinding la. tak kan aku nak parking tengah-tengah alam. sebab aku parking tepi jalan,so kena bagi laluan kat kereta-kereta yang nak lalu lalang. baik dari tadi ko soh aku parking tengah jalan je. takpon ko turun kan aku,ko pegi parking.

tau la angelo aku baru.

tak semestinya driver pon macam baru dapat lesen.

walaupon aku baru je competent 15hb June 2011 aritu muahahah

bukan nak belagak ke ape, tapi abes dah sume benda nak tegur.

fine. lepas ni naik kete ko, ko drive.

aku nak tengok gaya macam jpj test.

ada bran?

ish pose2 pon emo.heheh

sebab tadi cari tudung raya tak jumpa. sedih. dah 4kali pegi. bongek.

6 comments:

NM02 said...

sabau la geng

lain kali suruh saje yang manyak songeh tu bawak kete

hehehe

dya-aman said...

sape tu?..haha..purak2 jela kan

dya-aman said...

hahahaa..bese la tu..nk sgt aku komen kan..nah2..amik..hahaha ;p

cik asam jeruk said...

NM02: tu la pasal. pasni tamo drive dah..majuk! hahaha :P

dya-aman: ahh ngada la ko..tampor kang..hahaha

Ecah Ecot said...

haha...kalo ecah, pantang naik ngn mak or abah....die punye syarahan mmg xleh tahan....hehe

cik asam jeruk said...

ecah: mak abah xpe tegur,takleh melawan..hihi.