advertisment

Tuesday, 23 August 2011

Pegawai Keselamatan Kerajaan tolong bagitau cket mana saya nak parking?

click untuk penglihatan kabur :P

dah la parking penuh. saya punya urusan 10minit je.

pusing roundabout 3 kali dah kot nak cari parking, kalau tambah lagi 4 jadi hajah jugak aku karang.

staff parking dah tentu-tentu tak boleh masuk *sigh*

visitor parking pon, staff yang parking situ *double sigh*

abes dah tepi jalan la tempatnye. 

dapat lak surat chenta.

tolong?

4 comments:

cinonex coreyan said...

kalau cinonex..cinonex dah azankan dah kat telinga die tu..bior die ada rasa belas kasihan sikit..peace :)

cik asam jeruk said...

cinonex: tak sempat nk azan,die letak je.pastu xnmpk kelibat pon.misteri betul..hahaha

Hanif said...

Nasib baik tak kena kunci tayar..heheheh

cik asam jeruk said...

klo kena terbang gak 50..sobs sobs T_T