advertisment

Sunday, 21 August 2011

angelo beauty make over

terima kasih kuasa mekap.

terima kasih.

dengan kuasa mekap dapat mengubah dari ini

ni kereta pompuan ke jantan ni? bapak la kotor.

 ni gara-gara 2 minggu tak mandi dan perasan kan lately ni musim hujan? yeah cubaan menyalahkan cuaca.

terutama sekali dari yang ni
 
humangaih, ko tak boleh nak kotor lagi?


kepada ini 

tingggg!!!


 tukar caption: humangaih, ko tak boleh nak kilat lagi?

hamik. puas ati den. aku hantar terus surgery,tak main dah normal-normal facial. orang cakap untuk kereta baru, nak jaga cat or what so,disarankan untuk wax.

lalu aku dengar cakap orang walau pon cakap orang tua tak berapa nak dengar .biasa dia ni. aku hantar pegi wax memandangkan kedai ni ade promotion hari raya.

yang paling tak menahan ko tengok la banner dia tu tulis ape "HARI RAYA DAPAT SENANG PROMOSI" . ape jadah la dapat senang promosi tu. aku suspek dia mesti guna google translate ni. or BM die fail. haha. mesti ayat English die "Hari Raya Easy Get Promotion" or "Easy Get Hari Raya Promotion". Amacam bernas tak english aku? huahuahua
 
make ober in the making. tonyoh kuat sikit en bangla oi.

waxing in progress

and here comes the result


  hye pretty, my name is angelo, can i have your phone number?

mentang-mentang dah hensem, ade berani ngorat orang.lempang kang.
sekian terima kaseeeyy

4 comments:

Princess Feyqa said...

fewitt comel keta ekeke. xnk berkenalan dgn keta fyqa ke? dy jantan haha

Si Pujangga said...

wah, kereta baru.. :)

cik asam jeruk said...

feyqa: aip jgn salah paham,kete cikasam jantan tau. tu nama angelo. tapi die lelaki metroseksual. bole la nak kenal dgn kete fyqa..kui3 :P

si Pujangga: mekasih.tak baru dah..da comot..kekeke :P

Hanif said...

Baru lawa kereta..hahaha