advertisment

Monday, 8 August 2011

Sales !! Sales!! Nak shopping raya?

sales
sales
sales
sales
sales
sila sebut dengan bunyi bergema-gema.
sape tak pantang sales? aku memang pantang. pantang nampak.
aku memang allergik betul dengan sales, nak-nak kalau 70% lagi aku pantang. mesti aku terjah. dapat beli selai pon jadi. tak mampu beli walau pon dah sales 70% aku pegi jugak-jugak. dapat pegang-pegang, hidu-hidu pon da besar rahmat.
pompuan memang tak dapat dipisahkan dengan sales.
ni hosmet aku ada share pagi tadi.
kalau rasa nak terjah g la terjah. 
aku mampu kirim salam dari kejauhan je. aku kan makan angelo,minum angelo pkai angelo, remember?

nahh p la, baju baru, kasut baru, mekap baru, adik baru pon bole tehehee




·  30Jul-14Aug 2011 : Hytex Warehouse Sale very weekend for the next 3 weekends - great for parents and parents-to-be
·  28Jul-31Aug 2011 : First Few Years Warehouse Sale @ Puchong - great for parents and parents-to-be - display sets clearance
·  15Jul-10Aug 2011 : Baby Cottage Moving Out Sale @ Subang Parade - great for parents and parents-to-be
·  28Jul - 7Aug 2011 : DVD Warehouse Sale from rm1 ... movies, education 10am-9pm @ Jaya 1
·  22Jul - 14Aug 2011 : Times Book Fair @ Fahrenheit 88 up to 90%, 30% off bestsellers
marginally better than Wacoal sale

 

kalau korang nampak aku kat salah satu warehouse sales tu, anggap je lah tak pernah baca statement aku kat atas tu. miahahahah. 

p/s: arghh nak pegi matta fair, dah brapa kali dah mimpi g london. 

2 comments:

KiD said...

mak aihh.. sales manjang.. duit berkepuk takpe laaa.. hehehee

cik asam jeruk said...

tau xpe. yang berkepuk nye habuk je, duit keping2 je..hahah