advertisment

Saturday, 6 August 2011

Angelo Selamat Dilahirkan

Yeay..dah ada nama dah untuk kereta aku.macam-macam lah ko nih.macam baru beranak pulak.
lahir petang td, pukul1.05 petang.

aku nama kan angelo.
sebab apa? sebab keta aku jantan.tak kan nak nama lady gaga, tobat aku tak mau.
macam mana aku tau dia jantan?
sebab..err hanya jauhari mengenal manikam.payah nak cite. 
cher korang tengok gamba ni,nampak jantan kan.

Source pakcik gugel
eh yang ni sah-sah jantan.kalau tak macam mana aku terkipat. ni la angelo.aku suke gila dia ni. sape tengok Pangako Sa Yo mesti kenal bebenor dengan mamat ni, nama sebenar Jericho Rosales, tapi aku nak nama angelo jugak sebab aku minat gila watak angelo dalam cite tu. hensem kan? macam tu lah hensem kete aku. haktuih. 

 
tengok mengada drive sekangkang kera pon nak gps bagai, selama ni bole je sampai damansara gamble. nampak nau dah jakunnye. aku nak test function die betul ke tak,dia bawak aku ke jalan yang benar, jalan yang di redhai ke tak. Alhamdulillah, tadi dah sampai alamanda la jugak. redho ke tu malam-malam p soping market. terawih mana terawihhh.

apa tak cukup hensem lagi?
aku terus bawak dia p beauty make over supaya hensem macam jericho rosales tu.

kasi tempek foundation cket.

tukang yang make over kete aku ni pon hensem. sumpah tak tipu. tapi aku tak dapat nak snap gamba full. aku malu, nnt dia cakap aku hidung tak mancung pipi tersorong-sorong.

 tengok pon dah tau hensem. ish memang hensem lah. so kete aku sah2 la jantannye. hensem habis.


ok bersyukur sekarang, Alhamdulillah selamat semuanya 
senyum tak perlu kata apa-apa :)

4 comments:

SayaAnim said...

ok lawa gile dalam die.
myvi lagi best!

nak gak!!!!!

sob3..
meh cni bwk jalan2.ehe

cik asam jeruk said...

lagi best woo ooo ooo
even hosmet yang pkai myvi version awal pon kuar stetment lg best, maknanya betul la perodua punye slogan tu..keh3.

mana tu? meh cikasamjeruk terjah...hehehe

xpe nnt turn anim lak beli. kte 2thn keje baru dapat beli tau sob2..sbb nye,sbb memang tunggu myvi ni..hehee

Diya said...

cik asam..sy nak pinjam buleh? ;p

cik asam jeruk said...

cik diya..boleh sgt..meh2 :P