advertisment

Wednesday, 17 August 2011

Hari blogwalking secara extreme

phewww..phewwww...phewww

haaaaa....semputtttt 

hari ni aku cuti, so harus la jalan-jalan cari kawan blogger.

untuk permulaan, aku terjah dulu blogger2 yang join segmen rilex sebenar mau promote blog

ni tuan blog, encik selendang merah dah buat LIST

aku baru sampai list yang ke-30

panjang woo list tu

ni sebelom tido hopefully aku dapat sampai 50-60.

berpinor-pinor mata den.

p/s: korang jangan lupa jalan-jalan kat list yang no.34 tu..teheeehe :P

4 comments:

miss inna said...

lawatan balas dr inna.thx da drop kat blog inna..^^

ain1914 said...

Membalas Kunjungan Sambil Follow..

Acik said...

hmmmm
sape ye yg no 34 tu? :)

cik asam jeruk said...

miss inna : thanks inna! :)

ain: hehe thanks.

acik :ala acik ni purak-purak pulak. acik da kat page yang betul la tu..hihihi :P