advertisment

Tuesday, 16 August 2011

Dayang senandung

pagi tadi dengar hot fm am crew

topik hot chat pagi ni : Gelaran anda?

ni kalau nak cite time skolah dulu,masa tu aku form1

ade sorang budak laki ni suke ejek aku

DAYANG SENANDUNG!!!
 
dayang senandung okehhh?? tak main-main ni.

hari-hari ejek aku dayang senandung. nak-nak pulak meja aku memang belakang die. asal pusing belakang je


"weh dayang senandung, pinjam pemadam"

pastu aku ni kuat melawan, aku ejek die balik

"hang tu rambut cacak-cacak macam durian"
   
pastu dia balas lagi

"ok lagi pada hang, hang dah la itam macam dayang senandung"

pedih siot. aku senyap je. sebelom dia samakan aku dengan bontot kuali lak.

baik aku beralah lah. ok fine! dayang senandung lagi cantik pada bontot kuali.



tapi memang pon,dulu-dulu aku hitam legam.

ececeh cakap macam sekarang tak hitam

sekarang hitam gak, tapi hitam manis...auwwww

pernah dengar tak orang cakap kalau kecik-kecik tak comel  besar-besar lawa

so tayah la aku sambung lagi ayat tu, korang paham-paham sendiri je lah..muahahahah.

oh ya lupa nak cakap, budak laki yang ejek aku dulu, dah arwah dah

eh eh bukan sebab arwah aku kerjakan

memang arwah meninggal dalam kemalangan jalanraya tahun tu jugak

so lepas pada tu, takde sape lagi berani ejek aku dayang senandung.

ko berani?




nak tengok gambar dayang senandung??


nahhh amikkk niiiii


cikasamjeruk ( bukan gambar sebenar)

hahahahahaha!


Source: Google

4 comments:

yuzqhaleenz said...

hahaha.. lawak la.. tapi memang dulu mase sekolah macam2 gelaran ade..

cik asam jeruk said...

yuzqhaleenz : tau xpe,budak2 ni suke mengejek. ade je la bahan. nasib cikasamjeruk kena dayang senandung je..huhu

Ecah Ecot said...

huu..cik asam jeruk ni keturunan ape?bhye ni kalo ade org kutuk2, kang terjadi pape..hehe

biase la tu kecik2 dlu ecah pon slalu kene ejek...huhu

cik asam jeruk said...

ecah: nak kate keturunan raja xde pulak.misekin je ha. raja kapor kot.kui3. tapi cikasamjeruk pasan, memang ade tulah. tapi bab lain la. yang bab kena ejek ni, ajal maut di tangan Allah hehe :)

kan..kite xpenah pon ejek orang. ni bukan takat ejek, rasa terhina la jugak sampai beli fair n lovely sebab nk putih cepat-cepat..huhu