advertisment

Thursday, 25 August 2011

Scenario balik raya

yeay esok nak balik kampung.

Selamat Tinggal KL metropolitan yang sesak






Welkam home kampung halaman yang aman makmur damai sejahtera *sape tau lirik lagu ni?*

saja amik gamba sawah padi.sebab kampung tok aku kat kedah. aku balik penang dulu, then balik kampung lagi kt kedah. so 2 kali aku akan balik kampung,ko mampu? huahuahua.  rindunye kampung kat kedah. setahun skali baru balik kan T_T. 


maka KL akan menjadi aman damai


time ni ko nak bergolek gelantang tengah jalan pon takde sape kesah. best la sape yang raya kat kl tu kan? kan?


lepas tu yang jadi mangsa aku ni la yang tengah otw balik kampung tadi ni kann


korang,sape-sape yang nak balik kampung belah-belah utara nun, korang balik ari sabtu eh. kasi can la aku yang balik jarang-jarang ni drive dengan aman damai.korang kerja lagi kan esok? kan? kan? mekasih.


maka kl akan dipenuhi dengannnnn


time ni sape nak cari jodoh sila keluar kl. semua taraf internasionallleeee.



yang penting sekarang, walau dimana jua anda beraya, waima yang tengah bergolek gelantang kat tengah kl nanti, berhati-hati di jalan raya!

sekian terima kaseyyy!

Picture credit : Google

9 comments:

sh3ma said...

ni dh jd mcm cerita bergambar je ni..hahaha..best la raya kat kl..aman damai nk g mane2..x bnyk kete..T__________T

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam...

smpt lg wat kajain yaaa..huhu

cik asam jeruk said...

shema: hahahaha tau xpe. best la ko nanti nk jglan2 xde kerete..best kan? kan? :P

pure mahabbah fillah :wasalam..hehehe..ni kajian 5thn idop kt kl ni.sbb penah beraya skali kt sini..sobs2

Reflisia said...

arap2 kita balik nanti takder la jammed...=)

(mood ; tak sabar nak balik kg)

Si Pujangga said...

haha.. entri terbaik siap ngn gambar.. like2.. :)

Dr. Ben said...

Eid Mubarak!

hanif said...

kerja hari sabtu...hukk.hukk..

Anyyss Shuhaimi said...

haha..nice one!
selamat hari raya aidilfitri! :)

Si Pujangga said...

http://sipujangga89.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-wahai-sekalian.html

pujangga tag..