advertisment

Thursday, 29 September 2011

semalam mc, hari ni takda mood, esok nak g lumut

macam-macam kan.

ya, akhirnya aku dapat mc semalam bersamaan rabu.

sempat jugak layan bini-biniku gengster sepam. walaupon aku pembuat onar dok batuk kong kong dalam panggung tu. maap ye orang depan kalau ada air liur percik-percik.

dan hari ni, mood nak buat kerja hilang. nak blog apatah lagi.


dan esok aku akan away ke LUMUT!!!!!

maka blog ini akan bersawang sampai minggu depan kalau ada orang kisah la..muehehehe.


mintak-mintak la benar apa yang di kata, what you see is what you get. 

cantik bebenor aku tengok gambar tu.

terbayang diri bersantai di  tepi pantai sambil men "tan" kan kulit yang sedia "sand beige"  - kaler bedak mabbeline paling gelap.

 

5 comments:

aleen aiden said...

hahah.klo kau duk batuk2 sbelah aku memang aku siku2 kan je..haishh
tp bes x citer tu?aku xtgk lg!

cik asam jeruk said...

aleen aiden: hahaha ganasnya dikau.nasib baik aku tgk wyg ari rabu opis hour.mesti la ko keje kan..hahahaha. best cerita tu, tp g tgk time tket murah ye..ahahah

Salmia said...

lama betul tak jenguk panggung. hehehe
best dak bini2 genster tu?

man said...

tak semua yg diharapkan, menjadi kenyataan...

Reflisia said...

wah bestnya...enjoy ur holiday keh! =)