advertisment

Thursday, 8 September 2011

kalau nak pakai phone, tolong pakai phone besar gedabak ok

kalau tak mau jadi macam aku tskkk T_T

 ko tengok time-time ni lah ade yang takde no tepon aku.sadis2 haha

baru nak call, tapi takde nombor tepon hang


ni komen paling bongek kawan aku si din tu. hampeh. dan-dan kan, macam tak tau ang save credit..aahhaha

Hang ni sapa?tak kenal cmne aku nk call?


mekasih la sape-sape yang kol tu. phone aku telah dijumpai dengan dua kali kol. letak tempat lain cari tang lain. nasib baik ade tenet. kalau tak aku tunggu si mok kol aku la besoknye. itu pon kalau dia nak kol la. tskkk  -__-"

so lalink, beli kan i iphone 5 ye nanti? kompom tak tinggal merata-rata tehehee

2 comments:

iday said...

hahaha,,hari tu,,before mak balik kampung,,iday tertinggal hset dalam keta,,nasib balik diorang patah balik,,huhu

Aku Si Pujangga said...

ala cik asam gantung jek kat leher.. cnfrm x lupe.. hehe.. :D