advertisment

Monday, 19 September 2011

Port Luck Raya

2 minggu lepas punya cerita

kitorang ladies kat opis ni decide buat potluck raya. masing-masing bawak air tangan memasing, ada yang bawak air tangan bangla pon ade *yang bawak air dalam botol tu.bangla la kan pekerja kilang tu* keh3

ya Allah dari nampak sorang cket, skali bila kumpul-kumpul boleh jamu 1 level tu. siap berbungkus-bungkus bibik-bibik tu, rezeki diorang kan. 

arini mood aku baik, tayah cakap banyak layan gamba je la.


 
sebelum dibogelkan



nah. macam-macam ada!
lemang.nasi lemak. nasi himpit kuah kacang. rendang daging. rendang ayam. serunding. bihun goreng. lontong.buah. kuih raya.drummet ayam n sosej. dominos pizza pon ada.


close up cket bagi air liur meleleh tup tap tup tap


kek secret recipe pon hado.
dessert counter. 


tu air tangan bangla-bangla..huahauah.
air kotak tu aku rembat 2 bawak balik hihi


chop! yang tulisan bold kat atas tu aku bawak muahahaha. 
saja tak nak show off, maklom la instant.
ok tu je.nampak sangat takde modal nak merepek.
bye!

 

6 comments:

Aku Si Pujangga said...

mak ai sedapnye.. :)

Hanif said...

Ni bukan makan ni..mak aiii banyaknya

Iwanski said...

Ya Allah.. byk nye makanan.. mewah betul rakyat Malaysia ni kan..

~ NANA ~ said...

naik la berat bdn lps ni...kekekeke

aleen aiden said...

oih,banyaknye makanan!sedekah kat alin cket pon xpe.keh3

KiD said...

makan.. makan.. sampai hujung bulan pot luck