advertisment

Thursday, 8 September 2011

Mekasih en hanif dengan global auto surf anda mampu menaikkan pageviews

maap ye aku bukan nak menunjuk pageviews aku yang tak seberapa nih. alah korang tengok kat blog aku kt tepi nun pon korang dah nampak kan berapa je..alahai ciput cinonet je ha.

untuk blogger-blogger otai cakap celah gigi je. tapi ni aku nak buktikan hasil usaha En. Hanif ni berbalas. kalau nak tau lebih lanjut klik dekat link tu. apa itu Global Auto Surf en hanif sendiri dah terang panjang lebau. aku ni tak otai, aku malas masuk campur. nanti penerangan aku tak sampai orang cakap. hihi padahal memang tak tau pon.


tapi betul wa cakap lu

korang tengok la blog aku ni, follower pon secoet lagi.aku tengok daisypath aku blog ni baru berusia 1 bulan, 1 minggu, 4 hari. so waddaya espect? baby pon baru nak cukur jambul orang cakap. kenduri akikah pon blom.


so en hanif ni kesiankan aku (keke) dia calonkan aku dalam global auto surf dia. maka dari pencalonan dia la, hari aku buka statistik blog aku..OMAK kau, tak pernah-pernah banyak gini. 


tak percaya nah tengok


see.. unbelibabel! amazing!

yang lain-lain aku tutup tu, bukan ape, buat malu kaum je.

hahaha


bagi la aku jakun kejap. korang yang pageviews sehari berjuta-juta lemon tu simpan-simpan je dalam ati tau. jangan riak. nanti tuhan marah. hihi.

6 comments:

aleen aiden said...

hee,klo bahasa blogger newbie la kira kan..kire okla pencapaian da mcm tu. ^_*

cik asam jeruk said...

aleen aiden: wahh ni ade blogger otai komen rasa kembang jap..hihi mekasih2 :)

hanif said...

thank cik asam..terharu..
Cuma saya nak buktikan bahawa semua orang boleh dapat pagerank tinggi..
Lagi 2 atau 3 hari gua cakap lu..pageview Cik Asam Jeruk mesti above 500..

Blogging ni adalah usaha...mcm bulan lepas jumlah..entri Cik asam pehh!!! kalah aku .
Itu usaha!! but kena sabar nak dpt result.
Don't wori pagerank rendah kerr..Alexa tinggi ker..
Untuk pengetahuan..Google akan tgk blog2 baru selama 3 bulan ke atas baru dia index betul-betul.
3 bulan adalah kritikal..
Cayokk...Blog Asam Jeruk..

cik asam jeruk said...

hanif: mekasih2..hikhik eh hover lak.haha tu la tak kesah pon rendah ke tinggi ke.alexa tu natang ape pon saya xtau..hahah.

okeh2 mekasih lagi..saya memang suke menulis. sehari tak tulis tak sah.hehe

Aku Si Pujangga said...

cam mane nak biat mcm 2 ek??

cik asam jeruk said...

pujangga: sila rujuk ngn en hanif blogger otai tu. saya ni memang daif xtau sangat..tkot salah info.. keke.click kt link tu je k :)