advertisment

Wednesday, 7 September 2011

i'm 24, working but still dapat duit raya??

wah wah tak nak kalah ko, letak umo 24. yela blom masuk lagi suku abad. bulan 10 baru la 25, so nak feeling-feeling muda belia lagi, pedulik!

nah-nah tengok berapa duit raya aku dapat.tak sangka ade lagi bagi duit raya kat aku yang besar panjang nih.


duit raya aku tahun 2011: RM71

ha jangan tak caya singgit pon ada orang bagi. aku kalau orang nak bagi aku hamik je.sesak-sesak dapat jugak lepas duit tol pegi balik b'worth tu. skali tol 50 sen.muahahaah.

kepada adik-adik, jangan la gelakkan akak. ape la sangat duit raya akak ni nak bandingkan dengan duit raya korang. blom campor mak pak sorang hulur rm100, dah rm200. tu kalau sorang mak. mau kalau ada 4 mak? hehehe :P.memang kalau aku jadi peragut, aku tak ragut henbeg mak dah.aku p ragut beg tangan silang hello kitty anak-anak time nih.

aritu aku pegi pos office pon penuh mak ayah dok simpan duit raya anak dalam asb.berjeman lah aku nak menunggu die membilang duit 5hengget yang ntah berapa keping tu. teringat lak duit raya aku bagi kat budak-budak tahun ni,ade lebih lagi sampulnye.ade la dlm 5. so duit tu ape lagi, nak buat duit makan la..huahuahaua. biase la kan da berabis time raya, balik kerja makan roti kosong je, apa celup.


dah-dah, korang time ni je leh eksyen ngan aku, sobs sobs.tunggu la time gaji nanti.jaga kau!

7 comments:

NM02 said...

kite pun dpt... dua ratus hengget.. adabi kasi

cik asam jeruk said...

NM02: akak tak aci..akak byk sponsor. nak duit raya? kui3 :P

Aku Si Pujangga said...

bestnye.. da keje pun dpt..

Farahin Ahmad said...

aih banyak duit..meh la bagi sikit..ngehehe

Hanif said...

hiskkk....bagusnya....
sikit!!!

cik asam jeruk said...

pujangga: hehe ni bole buat duit makan smggu nih..:P

farahin: ish mana leh lawan duit raya student..mesti lg hebak tuh..:P

hanif: orang da kawen xleh..lalalala :D

Reflisia said...

bestnya...takder ker yang nak bagi kat kita yang bergelar isteri orang ni...=)