advertisment

Thursday, 6 October 2011

Please don't eat in desk, please do it in pantry.

ingat lagi tak entry aku akibat nyanyi di opis.

ni pulak akibat kalau makan kat opis, di kubikel lebih tepat.


hahaha.

alkisah petang semalam, si budak sebelah ni makan ape ntah. aku tak bau. maybe effect selsema menyebabkan hidung aku tersumbat.

tapi dhana ni dia tak tahan bau tu. dia rasa irritating. aku dah bgtau belom dhana ni foreigner, he's from India.

mungkin budak tu makan budu ke belacan ke..takpon ikan sepat masin. sebab tu dia tak tahan bau tu. semalam aku tengok die buat kerja kan, dia install application, lepas tu dia berdiri sebatu dari meja dia sambil usha-usha installation dah siap ke belom. lawak pon ada. haha.

dan-dan tadi dia buzz aku cerita ape die dah buat. kesian pon ada kat budak tu. tapi tak patut pon ada. yela kalau nak makan, makan kat pantry la kan. ingat ni company kalau aku cakap company bapak macam kojaq sangat. aku tukar la, ingat ni company ayahanda mu ke. haa lebih sopan. mungkin.




 yang lagi lawak, aku cakap la, kan da petang takde sape kat opis. dia mesti dapat teka. then dia cakap after dia stick note tu, dia pon cabut balik rumah.

so pengajaran di sini, 

kalau nak makan, makan. tapi kat pantry.

kalau nak sound orang, sound lah. maki maki habis-habisan. tapi make sure lepas tu cabutttttttttttttttttttt...











 

5 comments:

ynadona said...

hahahahhahahaah lawak.....








sbb, sisi x paham la entry ni.kenape ye eceli?hurm....

Reflisia said...

hahahhahahha..=)

cik asam jeruk said...

ynadona: adeh *slap forehead* kui3. xde ni kat opis budak ni makan kat meja, saya punye opismate tak tahan bau tu. so die tampal sticky note tulis

"Please dont eat in dest, it disturb others"

kekeke


reflisia: :D

Iwanski said...

hee.. alkisah ditempat keje..

ynadona said...

lol..gambo x keluar la baru ni..paham dah..hahaha