advertisment

Friday, 28 October 2011

kantoi

aku ada satu pesen.

kalau aku marah, aku menangis.

kalau korang baca entry kat bawah ni

tadi aku orang tu call aku, jadi bila aku marah-marah, aku nangis.

nasib baik aku jawab phone kat luar pantry, takde orang.

konon-konon macho dah nak bersiap sedia nak marah, tu pasal dok luar, sebab berangan nak cakap kuat-kuat, nak tempik-tempik.

tapi

hareeemm.

melalak-lalak aku menangis. sampai orang tu dari takot dengan aku jadi simpati. siap cakap "sabar..sabar.. bawak istiqfar" ehh..terbalik kod dah ni.

dah pulak aku pegi sehelai sepinggang. haprak tisu pon tak bawak. dok la lap-lap kat lengan baju sebab dah meleleh-leleh tahap kalau aku nganga mulut masuk tuh.

aku pon masuk la dalam pantry nak amik tisu. ko bayangkan la rupe aku masuk pantry tu dengan mata bengkak serupe orang mati laki, hidung merah macam badut. hingus? ha hingus tak payah cakap la, memang kristal clear.


skali ko, ayomak bos aku lak kat pantry.


aku speechless.

betul-betul aku bertentang mata dengan dia. dengan hingus lagi.

tapi aku buat muka seriyes, tak jadi g amik tisu, terus lari g toilet.


skali aku balik tempat die im:

 4:41 PMChiang, xxxx xxx
are you ok ?
4:41 PMcik asam
i'm fine
why?
4:42 PMChiang, xxxx xxx
you look like you go out and cry
4:42 PMcikasam
no la, habuk masuk mata
haha
4:42 PMChiang, xxxx xxx
kekekkek
4:42 PMcik asam
hahaha
4:43 PMChiang, xxxx xxx
if u need ppl to talk to, i am available
4:43 PMcikasam
thanks, but now i'm ok

adehh..drama queen betul.


tapi baru aku tau, aku ada bos yang baik.


thanks bos!




4 comments:

Hanif Idrus Blog said...

Boss pendengar yang cekap...heheheh

KiD said...

dont cry anymore,, cool yea

~ NANA ~ said...

wahhh baiknye bos cmtu...siap tanya lagi...hehe

iedchan said...

baeknye bos u..hehe..
kalo bos i...mesti da kene gelak sebab nages..