advertisment

Thursday, 13 October 2011

kenapa fina suka tunjuk ketiak?

edisi mengutuk pulak dah. ni la nama cari dosa free.tehehe. *sambil kuis-kuis kaki*

sape kenal fina?

kenal tak?


tak kenal?

meh nak tunjuk gambar

tadaaaaa..ni la fina. budak af9 yang dimasukkan lepas dikeluarkan kakak dia aida. elok sangat la. dua-dua aku tak bekenan. gedik je lebih. tapi compare aida dengan si fina ni,elok lagi si fina ni. gedik-gedik pon suara power beb. terangat bulu hidung kalau dia nyanyi nada tinggi. paling aku suke time dia nyanyi lagu jacklyn victor "Bertamu di kalbu" tu dengan "All by Myself" by Celine Dion. gile power suara dia, ternganga-nganga mulut dia wa cakap lu. da la mulut luas. eh ni nak puji ke nak kutuk ni.huahuahaua


berbalik kenapa tajuk entry aku tadi. kenapa fina suka tunjuk ketiak?

kenapa eh?


entry aku ni aku nak bertanya bukan aku nak bagi kenyataan ke ape tau.


kenape?


tanya lagi. haha.


kalau tak caya meh tengok gambar-gambar dia. kalau tak pakai baju takde lengan tak sah. nasib ketiak putih. kalau berkerak. eh macam mana aku tengok artis-artis ni hitam likat macam mana pon ketiak mesti putih. diorang buat ape eh? ke mekap artis mekap dari muka ke ketiak? musykil aku tau.




spot the ketiak? 


ketiak lagi


hungga hungga tengok ketiak i??


tak payah cakap semua dah tau kan?


ha ni time nyanyi lagu "All by Myself" feeling abes tu terangkat-rangkat keti.

time ni seriyes muka tak nampak macam pas abes spm.


ni dah macam pelakon ape eh yang belakon dalam cerita cun jadi pompuan tonggek tu. alaaaaa..tak ingat la pulak.



putihnya ketiak mu. 


sekarang perasan tak? semua gambar-gambar di atas adalah outfit lain-lain. bukan outfit yang sama ye. kalau tak perasan sila skroll atas balik. eh takpe. tak perlu. aku dah jumpa gamba ni


cher kira tengok dalam gambar ni berapa kali dia pkai baju tutup ketiak?

eh cepat nye kira.

1 saat je.

yela, 1 je kan. haha



so ni yang aku dok tertanya-tanya, kenapa dia suke tunjuk ketiak? sebab dia keding ke kena pakai baju takde lengan? kalau ada lengan jadi apa eh? aku tak paham la pulak.


tapi tak leh lawan gambar ni. kawww..kawww punya dia tunjuk ketiak. korang nilai la eh putih ke berkerak ke.


-

-

-

-

-

-
siap ada tatu kepala kudsia kahar lagi tu. ko hado?

wakakakaka.


ok dah. tak pasal-pasal korang share dosa dengan aku sekali.


Pictures credit: Google



 

3 comments:

Hanif Idrus Blog said...

Ok ler tuu...
Tapiketiak tetap ketiak ..tetap berbau ketiak..heheheh.
walau putih sekalipun.....

KiD said...

hehehehe.. tayang aje..

diana said...

akak pun dah lama perasan tu..
sebab tu dia kalah..
tak lalu tengok ketiak dia..