advertisment

Wednesday, 19 October 2011

smile, u're on candid camera!

gambar terpaksa di censored atas sebab-sebab keselamatan. kang kalau dia tau aku amik gambar ni,mau kena silambam ni.gambar ni amik dalam office, waktu pejabat. aku rasa dalam pukul 2 petang camtu. di mana waktu-waktu lepas lunch ni adalah waktu paling unproductive. macam bese la kan. tapi waktu-waktu camni la aku paling productive. yela unproductive tu tang kerja, tang lain produktive sesangat. seperti, update blog?

meh aku zoom cket ape yang incik di atas sedang buat.


 
 
dia sedang sign up facebook ye tuan-tuan dan puan-puan. kalau login tu aku leh terima sebab aku pon slalu buat. dah la facebook kena block kat opis ni. so ktorg secara illegal tukar proxy dan access facebook. kata nak idop kan.

ni baru nak sign up. ape cerita ni. orang cakap kalau takde penyakit jangan cari penyakit. kang jadi macam ktorg ahli-ahli facebook yang dok ngulor time kerja. tehehehe.

so kepada encik nama dirahsiakan. tak payah add aku tau. 

3 comments:

aleen aiden said...

ini bukan produktif nih..ni hyper aktif namanye..suk snap2 gambar orang bagai.hi3

cik asam jeruk said...

aleen: hahaha tau xpe. ilang privacy dia nk sign up fesbuk..tak feel gitu.hahah

Hanif Idrus Blog said...

hehhhe..boleh yek.KAt tempat kerjapun kena banned fb dan twitter