advertisment

Tuesday, 22 November 2011

Harimau Muda Mengaum!!! Roarr!! Menyesal tukar channel! FML

Tahniah HARIMAU MUDA!!!


uwaaa sekarang rasa nak tampar diri sendiri sebab tukar channel. *slap*slap*


sape suruh game semalam stress sangat..adoyai,tak termampu aku nak tengok. aku tengok masterchef, lepas tu aku tukar balik channel dah 1-1. lepas tu tengok 5minit, stress datang balik, tukar balik channel.


memang game semalam sangat stress tidak dinafikan. asakan gadura macam angry bird gitu. harimau dok kuis-kuis je. paling tak tahan, dah depan pintu gol pon teragak-agak nak sepak. aku sepak jugak kang.


paling aku marah, orang-orang indon ni, time lagu Negaraku berkumandang, lansung tiada hormat. buat bising. tak sedar diri lansung. haktuih.


aku nak puji khairul fahmi. walaupon ko mabuk g clubbing ke hape, itu hal ko. nasib baik semalam punya game ko tak mabuk minum todi, cekap! pantas! jitu! memang ko la hero malaya semalam. untung si dahlia tu. haktuih lagi. jeles.hahaha!


lagi satu, sebab game semalam aku tak berapa tengok, aku tak paham. kenapa aku bukak status pagi-pagi tadi semua marah si fakri. kenape? kenape?


aku masih tak paham. aku da tulis kat status fesbuk.


aku nak tengok ape respon kawan-kawan.

 

1 comment:

Hanif Idrus Blog said...

hahahahhaah....best Cik Asam tengok bola semalam.
Terangkat-angkat kaki aku semalam macam aku yag main bole..hahaha