advertisment

Monday, 28 November 2011

cuti 3 hari ape aku buat ek?



tak sedar dah 3 hari cuti dah berlalu. ape aku dah buat pon aku tak tau. yang aku tau penat ya hamat semalam, sampai dah tak larat nak pegi pasar beli barang dapur.


ooo baru teringat, sabtu pergi wedding, lepas tu berborak dengan ex-classmate sampai pukul6. menjadi jugak tu. maklum la lama tak jumpa.


hari ahad aku pegi ioi mall. MasyaAllah ramai nye umat, sales sana sini. tapi aku tak beli ape pon melain kan, bulu mata palsu, eyelash curler, blusher and lipstik. eh tadi cakap tak beli pape. hehe. aku tak beli barang-barang on sale macam mok kat bawah ni





tali pinggang on sale. ada 50% ada 70%, mok jumpa tali pinggang dia terus rembat dua. aku? aku sekarang takde perasaan dengan sales. aku ada 'benda' lain yang memerlukan bajet lebih. jangan risau, even aku ni kaki shopping, Alhamdulillah kalau takde duit, nafsu shopping aku takde. 






lepas dah rembat 2 tali pinggang,dia nak wallet pulak. dia ni memang, tiap-tiap tahun wallet mesti 3-4 kali nak tukar. ntah hape wallet die tu makan duit ke ape tak tau la. aku ni purse dah 3tahun dah pakai. elok je lagi nih. jaga dia nanti aku mintak purse LV bagi hantaran #matilamak haha

yang gambar diatas bukan mok ye.dah sah2 tu kurus.hak3. tu mamat indon mana ntah time-time aku nak snap gamba dia ada depan tu dok belek wallet. 
macam tak pernah jumpa sales diorang ni haihhh #jeles


 


aku jumpa kotak ni kat daiso. cantik ni kalau buat doorgift. bentuk love lagi. tapi mak aih 1 kotak dah 5 hengget matilamak. kalau bagi kotak saje boleh? kui3




ok ini hari aku nak pergi giant shopping barang dapur.




alkisah macam ni la aku menghabiskan cuti 3 hari.


okthanksbye!





3 comments:

Hanif said...

wah!!! sanggup menahan perasaan shopping nak beli "benda: lain..hemmm

snf said...

best lah. ada hari untuk shopping..

Salmia said...

cuti i dua hari je tapi hari ni dh start keja, rasa rugi sebab tak buat apa sangat. huhuhu