advertisment

Thursday, 1 December 2011

i'm in love with Bella's Wedding dress!!



hover ko kan, macam nak kawin besok. 

eh eh semalam pegi tengok cerita twilight breaking down. ok lambat seminggu. bese la nak bagi reda panggung tu cket, macam aku tak tau korang-korang fanatik ni..hehe. so aku beralah kejap, beralah tak beralah gak. tak menahan rindu dengan jacob aku suruh jugak mok beli tiket. tapi tengok hari rabu, murah katanya. hakhakhak. bijak kan? puiii.


even dah seminggu lewat pon, mok beli online awal 2 hari pon stilllll seat aku 3 dari depan. dem. pening-pening aku tengok cerita tu. dok la ngadu-ngadu kat mok. yela ko paham kan kalau cerita fiksyen ni kaler dia macam mana kan. datang tang wedding bella dalam hutan tu kan serba putih, humangaih silau. sakit mata aku. just jacob je aku boleh tengok tanpa pening-pening, yela kulit dia kan tan sikit, yang lelain ponti-ponti tu sume putih. hahaha



eh eh lari topik. aku nak cakap, cantik giler gojes baju si bella ni. haihhhhh kempunan la aku nak pakai. sebab seksi kat belakang tu. tapi baju dia dari depan dah sopan dah,tangan panjang siap. damn i love the details back on the dress!!!. super hot! super sexy! *tiba-tiba lagu tyra bank amerika next top model berkumandang* 





nah tengok depan dulu. bayangkan aku pakai. eh. bayangkan pengantin pakai. sopan kan.tangan panjang lagi. simple. tapi aku ni kadang-kadang bukan jenis simple sangat orangnya. aku ni complicated jugak. hahaha. kalau aku mesti nak tambah gak manik-manik pearl bagi blink-blink sikit. tapi bila tengok wedding dress ni betul la apa orang cakap "less is more". harap-harap nanti baju kawin aku simple tapi cantik. harapaannnnn






tengok la belakang dia, cantiknya! like! like! tapi jangan harap la aku boleh pakai gitu, seksi wei. kang nanti mak aku hambat aku dulu dengan penyapu. lagi satu, tengok la kulit bella dengan kulit aku. kang dari jauh sebatu lagi orang dah nampak, hitam putih katanya kan. pffftt. 




cantiknya la details dekat tangan baju dia tu. ape lace yang dia pakai yek. ok nak amik ilham. yok yok je kan. hihihi #berangan tak salah









siap dah ada replica tu.perrgghhh sape la pengantin yang dapat pakai ni. mahal tu.jangan tanya aku berapa harga. aku malas nak google lagi, kerja aku pon tak siap lagi ni.tehehehe



 kasut pon gojes. haihhhh lap air liur.


ok dah tu je. nak suruh aku cerita pasal kain aku memang tak pandai,  apa term design pon lagi la kelaut. aku merepek je la mampu T_____T

kthanxbye!


Picture Source: Google


3 comments:

ILA SYAMILA ♥♥ said...

apesal lawa sangaatttt dia punya dress. =,=

dhiera said...

suka segala tentang wedding dia~

Ecah Ecot said...

ecah x seswai pakai dress..nnt nmpk makin pendek..dh la chubby..huk2