advertisment

Monday, 16 January 2012

semangat yang hilang

Assalamualaikum... kum...kum..kumm *versi bagi salam kat rumah kosong*



pergghhh aritu kemain PR1 la hape la kan aku ni,sehari satu entry bagai, sekarang apa jadi? hamikkkk..habuk pon tarak.



kawan-kawan aku semua dok tanya "apasal tak hupdet blog?" "kenapa blog ko lama tak hupdet?"


The reason being, aku sangat lah bizi *jawapan standard, walhal hari-hari dok ngular baca blog orang*. aku malas lebih tepat kot. ni la masalahnya kalau berblogging guna laptop opis, dah la takde admin right, nak buat itu tak boleh, nak customized ini tak boleh, end up korang tengok la rupe blog aku ni,memang basic habis. aku punye la mintak tips bagai dengan blogger otai, sape lagi en hanif. nak buat popular post tu, semangat habis nak buat, skali nak save, error hape la. aku agak dah. memang company ni jeles dengan aku. huh!




maka itu la sebab-sebab aku jadi malas nak berblogging. dah la gambar-gambar belambak dalam phone malas nak bluetooth masuk laptop gedik ni. pastu gambar-gambar tunang pon besar, malas nak resize. cuba kira dari atas berapa banyak perkataan malas aku tulis. so dah dapat kan root cause di sini kenapa aku tak hupdate blog? muahahahaha.


tengok dalam malas-malas pon, panjang gak entry aku nih...



tengok la kalau aku dah tak malas transfer gambar, tak malas mengadap blog basic ni, nanti aku update. cewah bajet macam ramai ternanti-nanti ko asam jeruk wei.



p/s: kena cari orang buat template untuk blog aku ni,baru la semangat tu hado






3 comments:

Dell said...

haha . ^___^
kite same la . T___T
suke blogwalking, drop komen and follow . ;p
Kite follow awaaaakkkk !!
jom follow kite balik jom .
ceritabakalpengantin.blogspot.com

cik asam jeruk said...

hi dell..thanks. ok i follow u balik :)

Hanif Idrus said...

hehehhehe..baru nak tanya kenapa tak update..
Tak per ini adalah satu tarnsformasi berblogging..mula2 rajin giler..lepas tu slow..lepas tu mesti rajin balik...kekekeke.
Sama ler server kat kilang ni...facebook , twitter kena banned..
Kalu buka fail besar sikit..di atulis weigght phrased..( lebih kurang) ...bosan!!