advertisment

Tuesday, 17 January 2012

craving


amaigad amaigad i'm craving for these 2 babies


PAVLOVA!!!!


tengok ni pon dah merembes-rembes air liur. plan weekend lepas dengan si kajol, end up pegi makan nasi lemak pj pfftt. gila jauh kan beza pavlova dengan nasi lemak pj?? pastu ok fine, takpe, tak dapat hari sabtu kita pegi makan hari ahad, tapi nye last-last masak spagetti dengan malam g makan sate? wth. i want my pavlovaaaaaaaa!!! uwaaaa. 


disclaimer: aku benornye tak penah makan pon, aku tengok gambar je dengan orang cakap-cakap kata sedap. tapi roman macam dah pernah makan kan,tekak aku dah la mengada cket, kalau aku cakap sedap tu, memang bebetul sedap la. tekak aku high taste hakhakhak. kalau aku dapat pavlova ni, pastu tak sedap, siap.



RED VELVET!!!!!


pergghh tengok gambar tu pon dah menggigil-gigil. melt in mouth gituh. ni pon belom dapat lagi ni,plan nye time cuti chinese new year nanti aku ngan kawan-kawan nak bake red velvet ni. kawan aku tu buat red velvet, memang sodaaapppp. nanti kalau jadi aku tayang kat sini.muahahahaha

tu je, entry takde keje ngee


Pic source: Google
 

5 comments:

Suzie said...

kak suzie buat sendiri pavlova ni tp hubby kureng suka,manis katanya n red velvet pun penah order,very sedap!

ILA SYAMILA ♥♥ said...

sedapnyaaaaaa. mana nak cari benda ni yg paling sedap nie. kenapa macam tak penah tau ada makanan ni wujud. nampak sedap. nak jugakkkk

Hanif Idrus said...

tengah diet....kurang tumbesaran perut...
TIDAK BERMINAT MAKAN WALAUPUN MATA MEMANDANG SODAP!!!!1

~ NANA ~ said...

wahhh dua2 mmg sedap! i dh prnh try buat pavlova...hehe

ynadona said...

yunk, belog baru bakak ynadonayna.blogspot.com ok