advertisment

Wednesday, 4 January 2012

cara nak hilangkan stress

senang je

pegi kat blog beautifulnara !!

ko sengal ape cik asam, blog abang nara tu blog gosip, bukan blog lawak.

eh memang la gosip, tapi korang jangan baca gosip-gosip tu, cher baca komen-komen tu,adeh sumpah lawak.

aku kalau baca memang gelak sorang-sorang

sengal masing-masing kalau komen

paling fames dalam blog abang nara tu Minah Jambu 24 jam mengadap computer 

nickname pon kadang-kadang lawak

tengok ni salah satu contoh komen yang lawak

entrynye pasal si fasha dengan jejai dah baik semula,

tup-tup komen kat bawah ni, baca lah sendiri yer

Click untuk tembesaran


kahkahkah!


Credit to: Beautifulnara 

 

7 comments:

Ecah Ecot said...

haha..mmg lawak!ecah kenal lg...hehe....

Citra NaniZam said...

kah..kah kan dear
kak citra pon sama bila baca komen diorang tu senyum kambing jer..
btw thanks ye dah singgah blog kak citra.. miss u

Hanif said...

nak jenguk blog tuuu

KiD said...

kekadang, komen lagi lawak dari entry.. hehehee

aleen aiden said...

adehh..boleh berdrama pulak kat blog orang...keh3

L said...

mmg top r blog diaaa....

Jom baca kejap =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D