advertisment

Tuesday, 14 August 2012

hadiah kawen pertama



Semalam bos dengan colleague aku organize makan2 sempena nak celebrate wedding aku akan datang. sebab diorang tak dapat datang nnt. aku makan free laju je aku on je la..lg pon penat orang organize untuk kita,kena la appreciate sikit..hihi. ex-bos aku pon datang jugak..wahh..terharu mak :'D



makan kt ariani (macam nama tudung pulak..kahkahkah) sebelah saba'. mula nk book saba' tapi sebab ramai kot,last-last ariani je.tak de orang pon..hahaha. food dia klo compare dengan saba, mesti la saba lagi sedap.klo tidak,idok la saba ramai orang kan. tapi ok la.aku makan buffet harga rm29/net skali air.klo nak order ala carte pon takda hal. dia siap bagi dessert free. sedap jugak, rasa ros gitu..bijik2 tu dia cakap potato, tapi yang pelik luar kenyal-kenyal macam ala-ala jeli,tapi dalam crunchy.tapi sedap la jugak dari abc kita..kehkehkeh





ni bukan aku punya, ni budak laki punya.tengok la macam mana makan..hahaha. tu yang kaler pink macam bandung tu la dessert yang aku cakap tu.


ni baru aku punya






wah wah cik asam, unbelibbel tau makan seciput je..hahaha. ni baru first round. budak laki atas tu dia amik skali je.pastu dah surrender .aku g amik second round,tapi amik lamb dengan kebab je nak buat ratah-ratah.



dah berbalik kepada tajuk di atas



bos aku bagi aku angpaww...kira hadiah kawen pertama la..wauuweeeee






kachingggg!!! merah ong lagi kau. ni mesti sampul raya cina tahun lepas..keh3



dah la makan free,dapat angpau lagi.berbaloi-baloi. mekasih bos! i lap u lah! semoga bos murah rezeki.rezeki bos memang murah ye dok hehe. nak simpan duit ni campur dengan duit-duit lain *adekew org nak bg lg?* ngee, nak buat beli peti ais :)




notakaki: saje nak tulis dalam blog buat kenangan hari tua.


4 comments:

Hanif Idrus said...

Dah nak kahwin!!!
Tahniah!!

dhiera said...

angpau kahwin pertama kita pun dari bos! wink wink.

Hanif Idrus said...

Promosi sikit……hehehe
Dijemput sertai segmen saya ini:
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

Pondok Usang said...

bestnyee...