advertisment

Friday, 27 July 2012

Ramadhan ke 7 sudahh baru nak wish Salam Ramadhan

hehe



asalkan wish takpe la, Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak untuk semua muslimin dan muslimat, semoga kita mendapat rahmat dan keampunan dari Allah s.w.t :)



ingat lagi tahun lepas aku baru bukak blog beberapa hari sebelom ramadhan,time tu kemain rancak,sehari mau 2-3entry..tengah jakun katakan ada blog..miahhahaa. tahun ni hamik kaww..tak berentry blog aku..sobs sobs



tak sangka setahun sudah blog aku ni.orang lain setahun dah fames ames dah,aku ni dok la suam-suam kuku. nanti rajin aku amik gambo makanan kasi tepek sini.kenangan hari tua..kekeke



p/s: InsyaAllah doakan semoga ramadhan tahun ni yang terakhir aku sambut sebagai bujang...hihihi =)



1 comment:

Hanif Idrus said...

Nak kahwin ker...hehehe.
Tak per....janji updated....